Hvordan får jeg lavet den bedste Le Mini Macaron gelmanicure?

Hvis du er nybegynder i brugen af gellak, så skal du vide at det ikke fungere ligesom almindelig neglelak, da det kræver en anden metode både at påføre lakken og til at tage den af igen. 

For at få det bedste resultat med dine Le Mini Macaron produkter, har vi her lavet en liste med nogle gode tips og tricks:

  1. Skub dine neglebånd let og forsigtigt tilbage med neglebåndsskubberen, så der er mere plads på selve neglefladen, og lakken mindre sandsynlig for at skalle af.  
  2. Husk at file/buffe både overfladen og kanten på alle neglene. Ved at file let på overfladen, vil lakken klæbe bedre til neglen. Det kan dog undlades, hvis du ikke er glad for at file i dine egne negle. 
  3. Neglene skal renses grundigt for naturlig fedt og olie fra neglene, for at lakken kan hæfte sig til neglen. Dette gøres ved at bruge Le Clean, Nail Cleanser pads eller Remover Wraps til at tørre neglene over. Husk at komme godt rundt ved kanterne og neglebånd. 
  4. Det er VIGTIGT at det første lag lak påføres MEGET tyndt (næsten gennemsigtigt). Da Le Mini Macarons lak har basecoat i lakken, skal første lag opfattes som en grund-lak og er med til at sørge for gellakkens holdbarhed. Du kan fjerne overflødig gellak fra påføringspenslen (før den påføres) ved at tørre den af på kanten af flasken. Dette vil gøre det lettere at påføre et MEGET tyndt lag.
  5. Det andet lag gellak kan påføres noget tykkere med lette bløde strøg. Dette vil give den påførte gellak en meget flot og blank overflade, som kan holde længere.
  6. Afslut gellakken på hver negl ved at påføre gellak på kanten af hver negl. Dette vil være med til at sørge for gel-lakken ikke så let skaller af. 
  7. Indfør fingeren i lampen så snart gellakken er påført. Dette er VIGTIGT for at minimere det tidsrum lakken er i kontakt med luft, da dette kan være med til at give et dårligt resultat.
  8. HUSK at lukke flasken når den ikke er i brug, og mens du tørrer neglene under lampen. (Hvis dette ikke er muligt, så sørg i for at låget dækker hullet i flasken, så lakken ikke er for meget i kontakt med luft og lys). Dette vil være med til at sikre at lakken ikke tørrer ud, da gel-lak reagerer både på LED-lys og naturligt sollys. Undgå at LED-lampen lyser direkte på en åben flaske gel-lak, da dette vil gøre, at lakken begynder at klumpe og tørre ud.
  9. Hvis du synes din lampe bliver varm når du bruger den, så lad lampen hvile 30-60 sekunder mellem påføring på venstre og højre hånd. Dette vil give lampen mulighed for at køle af. Du kan eventuelt også ”vende” toppen af lampen, så vil der komme mere luft ind fra siderne, hvilket gør den ikke føles varm.

Når du først har prøvet et par gange, vil du opleve, at det ikke er så svært. Når først du har lært den rigtige metode, vil brugen at gellak gør det meget lettere altid at have en smuk og holdbar manicure længe.

God fornøjelse!