EXTRA TIPS3 VIGTIGE TIPS

 

 1. Fil overfladen på neglen før du påføre gel-lakken. Det sikre, at lakken sidder bedre fast og holder endnu længere. 
 2. Det er MEGET VIGTIGT, at det første lag gel-lak påføres MEGET TYNDT - Det er vores aller vigtigste råd!! Bliver laget for tykt sænkes holdbarheden på lakken, finishen kan blive forringet og lakken kan føles varm når du har fingeren under lampen. Jo TYNDERE du lægger det første lag, jo LÆNGERE HOLDBARHED. Tør derfor penslen godt af på kanten, inden du påfører det første lag lak. Andet lag lak vil dække og mætte farven. 
 3. Forsegl lakken på spidsen af neglen under lakeringen. Dette forlænger holdbarheden og gør lakken mere modstandsdygtig over for afskalning.


  10 EKSTRA TIPS
 • Undlad at polere neglen efter du har filet dem. Med en fil laver du en ru overflade der sikre, at gel-lakken hænger bedre ved neglen. Polere du neglen, bliver overfladen glat, og gel-lakken kan have svært ved at hænge ved. Dette nedsætter holdbarheden. 
 • Start ALTID med en grundig håndvask, inden du begynder påføringen af din lak. Dette er med til at affedte og fjerne eventuel olie og snavs på overfladen af din negle, så lakken klæber sig bedre fast.
 • Undgå at komme gel-lak direkte på huden. Får du gel-lak på huden, så brug skraberen til at fjerne gel-lakken fra huden før du tørre lakken under LED-lampen. 
 • Brug ikke håndcreme før og under påførslen af gel-lak. Olierne i håndcreme bevirker, at gel-lakken ikke sidder fast på neglen. Du kan bruge håndcreme efter påførslen er afsluttet. Undlad ligeledes at bruge neglebåndsolie når du bære gel-negle - nogle olier skader glansen i gel-lak. 
 • Arbejd på en finger ad gangen, så du færdiggør en negl helt før du går videre til den næste. Det er vigtigt at du hærder hver negl med det samme du har påført lakken - dette giver det bedste resultat! 
 • Sæt låget på flasken med gel-lak når du ikke bruger den - også mens du hærder hver negl under lampen. Dette er vigtigt for at undgå, at der kommer for meget luft og lys i flasken. Det forhindre lakken i at tørre ud, da gel-lak reagere både på almindeligt lys og på LED-lys. Undgå også at lade LED-lampen lyse direkte på en åben flaske gel-lak, da dette også kan få lakken til at hærde. 
 • Eventuelt slitage og skader i lakken, kan nemt rettes op - Blot fil lakken let på overfladen og reparer hvor det er nødvendigt.
 • Når din udgroning trænger til at fyldes op, kan du altid påføre et nyt lag lak direkte ovenpå din eksisterende lak. Fil let i overfladen på lakken og du er klar til at begynde påføringen af et nyt lag lak ovenpå.
 • Hvis du har meget tynde og/eller skrøbelige negle, anbefaler vi du påfører flere end de anbefalet 2 lag. Husk at holde ALLE lag ultra tynde. Afslut eventuelt med vores 3xShine Topcoat for længere holdbarhed.
 • Ved aftagning af vores Gel Polish opnår du et hurtigere resultat, hvis du filer det øverste lag af lakken, inden påfører vores Remover Pads.

 

For yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os!


 1.