OM OS

 

 

GEL MANICURE

Har du nogensinde prøvet gel negle?
Hvis ja, så kender du sikkert fordelene og ulemperne ved dem! Hvis nej, så vil vi her fortælle om hvilke fordele der er, imodsætningen til at bruge almindelig neglelak. 

FORDELE: Fantastisk, skinnende flot finish! Holder i flere uger uden at skalle af. Er simpelthen bare flottere end almindelig neglelak og er tør på ingen tid.

ULEMPERPrisen! På en neglesalon kommer du let af med mange penge. Det kan tage meget lang tid - og være kompliceret! Oftest kræver processen mange forskellige skridt, med flere forskellige produkter og lak (basecoat, topcoat, renser, osv.). Derudover skal du huske at booke en tid i forvejen, bruge tid på transport og vente på at blive færdig - Altsammen ting, der ikke altid er helt nemt i en travl hverdag.

HVORFOR VÆLGE LE MINI MACARON? 

Vi har udviklet Le Mini Macaron, som gør det sjovt, sikkert, og nemt selv at lave en smuk gel manicure. Vores søde LED-lampe med form som en Macaron sørger for lakken er helt tør på kun 30 sekunder! Le Mini Macarons 3i1 gel polish, som kombinere basecoat, farve og topcoat i én, sikre lakken holder i op til 2 uger! Du kan nemt bruge din Macaron overalt - Det medfølgende USB-kabel kan kobles til din PC, powerbank, eller hvilken som helst anden USB-port. Flip den magnetiske top på lampen og den er klar til neglene på tæerne! Le Mini Macaron gør en smuk og langtidsholdbar gel manicure tilgængeligt for alle!

Vi mener alle piger/kvinder skal have muligheden for at nyde en perfekt gelmanicure, som kan laves nemt og hurtigt, enten derhjemme eller på farten - og helt uden at betale store summer og skulle bruge tid på at booke tid på en salon. 

Gelmanicure skal være SJOVT og ENKELT- Fordi vi ved, at du har travlt og altid er på farten. 

PRØV DET!

Prøv vores Macaron og 3i1 gel polish og fortæl os gerne om hvad du synes! Send os gerne en mail, eller find os på Facebook eller Instagram (@leminimacaron.dk) for at dele dine oplevelser med os. Brug også gerne hashtag #forgirlsonthego - Vi ville elske at se dig og din LMM manicure!