VIP adgang til Black Weekend

* påkrævet felt

 

Du kan trygt købe dine julegaver allerede nu!

Ombytning af julegaver

Du kan trygt købe dine julegaver på leminimacaron.dk. Du kan returnere indtil februar 2022. Det betyder, at du får dine penge tilbage, så længe du har:

  • Din kvittering
  • Varen i samme stand samt i original og intakt emballage.

Gå ikke glip af Black Weekend hos Le Mini Macaron

Hvis du er vild med ideen om at købe flot gelneglelak, neglepleje eller tilbehør til nail art til nedsatte priser, skal du ikke gå glip af en af årets vildeste weekend – med lave priser. Sæt kryds i kalenderen fredag d. 26. november og frem til søndag d. 28, 2021 og oplev Black Friday hos Le Mini Macaron. Vi glæder os!

Black Friday i Danmark

Når vi rammer slutningen af november, ved de fleste danskere godt, at der er gode rabatter at hente til Black Friday. Oprindeligt er det er en amerikansk tradition, men den tradition vil vi ikke gå glip af i Danmark. Vi har taget godt imod Black Friday. Det er først inden for de sidste par år, at Black Friday er blevet en mega tilbudsdag i Danmark, hvor de fleste butikker og webshops holder udslag. Faktisk er Black Friday et begreb, der stammer tilbage fra 1960’erne i USA. Nu er det ikke kun i USA, at der afholdes Black Friday, det er hele verden.

Fejr Black Friday med hos d. 26. november 2021

Black Friday er en kæmpe shopping dag. Tilbudsdagen kommer fast i slut november og du kan godt regne med at de fleste butikker og webshops laver en masse vilde tilbud. Du kan spare mange penge på Black Friday og det ved de fleste i Danmark efterhånden. Rigtig mange får købt deres julegaver på Black Friday, og det er rigtig smart.

Vi lover, at Black Friday 2021 bliver fantastisk, og du kan godt begynde at glæde dig. Der vil være en masse lækre rabatter og tilbud på leminimacaron.dk.

Køb årets julegaver til Black Friday

Har du styr på julegaverne allerede i november eller er typen, der først for gaverne købt i december? Uanset om du har styr julegaverne eller ej, er der gode besparelser ved at købe julegaveindkøbene allerede i november på Black Friday. Du sparer ikke kun penge, du kan også nyde din december uden at skulle tænke på julegaverne. Det er da dejligt. Derfor er det en god idé at begynde at forbedrede gaveindkøbet allerede nu. Du skal bede om ønskelister fra familie, venner osv.

Hvorfor holder vi Black Friday?

Det er ikke helt tilfældigt, hvornår Black Friday afholdes. Black Friday afholdes altid dagen efter Thanksgiving, den amerikanske mærkedag. Black Friday stammer fra Philadelphia og blev oprindeligt brugt til at beskrive den store menneskemængde, der stormede butikkerne for at shoppe. Dagen markerer starten på julehandlen, og Black Friday finder du virkelig gode priser og massevis af tilbud.

Le Mini Macarons bytteregler

Når du handler på leminimacaron.dk har du altid 30 dages returret fra den dag, du modtager din vare med posten. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund, kan bytte varen eller få pengene retur inden 30 dage. Medsend din kvittering. Det kræves dog, at varen returneres i samme stand som den er modtaget, og med alle originale mærker. 

Du kan dog trygt købe dine julegaver på leminimacaron.dk. Du kan benytte dine julegaver indtil februar 2022. Du kan bytte til andre produkter eller få pengene tilbage, så længe du din kvittering, og varen er i sammen stand samt i original og intakt emballage.

Læs mere om vores bytteregler her.

Levering

Det koster mellem 39 DKK og 79 DKK at få tilsendt en pakke til enten en privatadresse eller en pakkeboks. Hvis du handler for mere end 500 DKK, er fragten gratis.

Læs mere om levering her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold øje med Instagram og Facebook.