Guide: Sådan fjerner du bedst gel polish fra Le Mini Macaron

Gel polish holder længe, derfor sidder det også rigtig godt fast på neglen. Det er derfor også anderledes at fjerne end almindelig neglelak. 

Du får her en kort guide, så du nemt kan få gel lakken af - med mindst mulig skade på din naturnegl.

Ligesom da du lagde din gel manicure, kan det være en fordel at arbejde med en hånd af gangen - især hvis du er nybegynder.  

Step 1: Fil

Fil let oven på lakken, indtil den ikke længere er blank. Det vil tillade at lakken lettere opløses. Men pas på, at du ikke kommer til at file ned i din naturnegl.

Hvis du f.eks. har lavet nailart, lagt tykke lag eller brugt en topcoat, skal du huske at file lidt ekstra.

Step 2: Removal Wraps åbnes

Riv en Removal Wrap over ved striben og indsæt fingeren i Removal Wrappen med den våde serviet oven på neglen.

Step 3: Fastgør Removal Wraps

Fjern den gennemsigtige film bag på Removal Wrappen, så den kan fastgøres rundt om fingeren. Der må ikke være luft mellem den våde serviet i posen og neglen, da det vil forlænge ventetiden, så sørg for at folde posen godt rundt om fingeren. Det kan i nogle tilfælde hjælpe at holde hænderne varme, da det fremskynder processen.

Du kan med fordel bruge Removal Clips, der sikrer, at dine Removal Wraps ikke glider af, og at bomuldsservietten med væsken får mulighed for at virke mere koncentreret med lakken. 

Step 4: Vent

Vent ca. 15 minutter, før du fjerner dine Removal Wraps.

Step 5: Fjern lakken

Det meste af lakken skulle nu gerne være opløst eller blødgjort. Resten af lakken kan du let fjerne med den flade ende af en neglebåndsskubber eller ved at file meget forsigtigt på lakresterne. 

Vi anbefaler at bruge Gel Polish Removal Tool. Den vil glide let hen over neglen og fjerne resterne af gel lakken. Husk, at du aldrig må skrabe, skrubbe eller hive hårdt for at fjerne gel lakken. Du risikerer at skade naturneglen. Når lakken skal skrabes af, skal det være opløst nok til at det let kan skubbes af. Hvis det ikke er tilfældet, så skal neglen sidde 5-10 minutter længere i en Removal Wrap.

Neglen kan godt føles lidt blød lige efter aftagningen, men den bliver hurtig hård igen, når den kommer i kontakt med luften.


TIP: Afslut aftagningen med en neglekur, der passer til dine negle. Læs mere om de forskellige neglekure her.

TIP: Vidste du, at du ikke behøver fjerne din gamle gel polish, før du påfører en ny? Hvis du bruger samme farve eller en anden heldækkende farve, kan du nøjes med at file overfladen af den gamle lak, rense grundigt og så påføre nye lag.