Generelle oplysninger
Le Mini Macaron Danmark og leminimacaron.dk er administreret og ejet af Scandinavias ApS der er drevet som anpartsvirksomhed (ApS). 

Firmaoplysninger: 


Scandinavias ApS
Thomas Helsteds Vej 7B
8660 Skanderborg

CVR nr.: 36421673
Etableringsår: 2014
E-mail: info@leminimacaron.dk
Telefon: +45 42 72 72 00

Ved formidlingskøb, henvendelse til ovenstående adresse. 

Bestilling & Betaling

For at handle hos leminimacaron.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

På www.leminimacaron.dk kan der betales med: 

  • Visa Dankort
  • MasterCard
  • Visa
  • Visa Electron
  • E-Dankort
  • Maestro
  • MobilePay

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.leminimacaron.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering
Ved køb over 500,00 kr. er der gratis forsendelse med GLS til nærmeste GLS pakkeshop. 

Der kan der vælges forsendelse med GLS til nærmeste GLS pakkeshop for en pris på kr. 39,00, forsendelse til en erhvervsadresse i Danmark med GLS for en pris på kr. 46.25 eller forsendelse med GLS og omdeling til din private adresse for kr. 79,00.
Leveringstiden er 1-3 hverdage. Vi leverer kun til Danmark. 

Får at modtage din vare fra leminimacaron.dk, skal du oplyse nøjagtig leveringsadresse og email. Din forsendelse sendes til den adresse du har oplyst (privat eller erhverv) eller til afhentning på GLS pakkeshop, afhængig af den forsendelsesmetode du vælger. 

Afhentning af ordre

Ønsker du selv at afhente din pakke på vores lager, så kan dette gøres på følgende adresse:

Scandinavias ApS
Thomas Helsteds Vej 7B
8660 Skanderborg

Du modtager besked, når dine varer er klar til afhentning. Afhentning er mellem kl. 9-15 på hverdage. Men du er også velkommen til at ringe eller skrive og aftalt tidspunkt for afhentning.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.leminimacaron.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. Har modtaget din vare,
  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis,
  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til www.leminimacaron.dk via mail (info@leminimacaron.dk). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig og klar besked om dette. 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. En tilbagebetaling kan tage op til 10 dage før, at den bliver krediteret tilbage til dig.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet.

HUSK! Hvis du ved køb af varen har opnået fri fragt og du ved returnering af varen kommer under fri fragt grænsen, så vil vi fratrække fragt beløbet (kr. 39,00) når vi refundere pengene til dig.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Scandinavias ApS
Att: Le Mini Macaron
Thomas Helsteds Vej 7B
8660 Skanderborg

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret) 
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 

Når du handler på www.leminimacaron.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

Varen skal sendes til: 

Scandinavias ApS
Att: Le Mini Macaron
Thomas Helsteds Vej 7B
8660 Skanderborg

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på www.leminimacaron.dk, har vi brug for følgende oplysninger: 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos leminimacaron.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.leminimacaron.dk er Linda Huusmann (info@leminimacaron.dk).

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.leminimacaron.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.leminimacaron.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til leminimacaron.dk via e-mail: info@leminimacaron.dk.

Klagegang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på mail: info@leminimacaron.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.