Valentinsdag: En hyldest til kærligheden

Den 14. februar, valentinsdag, udveksles gaver mellem kære. En stor og vigtig tradition i mange lande. I Danmark har vi i nyere tid også omfavnet traditionen, der hylder kærligheden. Ofte gøres dette med blomster og chokolade. 
Vil du i stedet gerne give en gave, der indbyder til selvforkælelse, og samtidig kan blive ved med at glæde modtageren i længere tid? Så læs med her, hvor vi har samlet gaveideer, der passer til enhver pengepung.

Hvor kommer valentinsdag traditionen fra?

Valentinsdag stammer fra Sankt Valentin, der var en fattig præst, der blev udråbt til martyr efter sin henrettelse den 14. februar i år 269 e.Kr, fordi han hjalp kristne par med at gifte sig - selvom den romerske kejser havde forbudt det. Valentin blev ved med at trodse kejseren og forenede de unge elskende. Hans henrettelse blev udråbt til en særlig mindedag, hvor kærligheden skal være i centrum, og man påskønner hinanden.

 

Gaveideer til valentinsdag fra Le Mini Macaron

Mangler du ideer til gaven til din valentin? Så har vi samlet masser af inspiration til selvforkælelse. For er der en større kærlighedserklæring end muligheden for at passe godt på den person man holder af.
Du finder både gaveinspiration med og uden gel polish.

Vil du gerne glæde et menneske der altid har travlt med en mulighed for at tage en pause? Disse 5 ideer indbyder til en velfortjent pause i hverdagen, hvor din valentin kan gøre noget godt for sig selv.Gaveideer til valentinsdag

1. Love your nails - nail treatment trio, 2. Cocooning time (spa pedicure set), 3.Les Essentiels (manicure set), 4. Fodmaske og 5. Pedicure Line Bundle

 

Vi du gerne glæde en speciel person med muligheden for at skabe smukke negle, der holder længe, så er gel polish fra Le Mini Macaron den perfekte gave. Måske skal en ny hobby startes eller skal der flere farver til en allerede eksisterende samling? Mulighederne er mange!

Gel polish gaveideer

1.Gel polish manicure kit - Pearlescence, 2. Nail Sticker Party Pack, 3. Le Glazed (pink), 4. Single gel polish og 5. La Nuit maxi manicure kit

 

Rigtig god valentinsdag❤️