Mors dag gaveidéer

Mors dag er en fantastisk anledning til at forkæle en mor, ven eller veninde med en gave. Traditionen findes efterhånden i de fleste familier, og er en dag hvor man giver en person lidt ekstra kærlighed og glæde. Men er du i tvivl om hvad du skal give?

Hos Le Mini Macaron tror vi på at #nailcare er #selfcare, og i en travl hverdag er det vigtigt at tage pauser. Giv en gave, der indbyder til selvforkælelse og ro. For som en glad kunde skrev til os: En mor skal ikke redde verden og ordne negle på samme tid. Vi kunne ikke være mere enig!

Vi har derfor fundet et udvalg af produkter, der kan inspirere dig – og som du kan give til en person, som du er taknemmelig for at have i dit liv.

Manicure Kit – Fleur Bleue

Et manicure kit er det perfekt udgangspunkt, hvis du gerne vil introducere gel polish for din mor. Og med denne smukke og søde pastelfarve, Fleur Bleue, kan du ikke undgå at sprede glæde. I kittet får du alt, hvad der skal bruges for at lave en gel manicure hjemme. Vores specielle 3-i-1 gel polish tørre i lampen på bare 30 sekunder og holder i op til 10 dage. Kittet findes i mange forskellige farver. Se f.eks. Pearlescence for et diskret alternativ.

Neglepleje

Negle pleje – Love Your Nails

Med denne plejeserie får din mor 3 af de bedste og mest populære treatments samlet i en pakke. De 3 treatments bidrager til at opretholde smukke og stærke negle uden riller og misfarvninger.
Plant Power vil sørge for at styrke neglen, Oh My Creme vil fjerne riller og misfarvninger fra neglen og Rose Kiss Oil er en negleolie, der vil tilføre fugt og næring til neglen og neglebånd.
Til treatments skal der ikke bruges LED-lampe.

Le maxi

Manicure Kit – Le maxi, J’adore Paris

Dette manicure kit indeholder alt hvad din mor skal bruge for at lægge en smuk gel manicure hjemme. Kittet består af en maxi lampe, hvor der er plads til at tørre fire fingre på samme tid. Herudover får hun også fire forskellige smukke farver med til at vælge imellem. Kittet findes i flere forskellige farver med forskellige gel polish.

Gel polish

Gel Polish

Er din mor allerede flittig bruger af gel polish? Så kan du forkæle hende med nye gel polish farver. Vi har over 90 forskellige at vælge imellem, og der bliver løbende lanceret nye farver. Har du set farverne Blush, Chantilly eller Créme de Péche? Nogle af forårets mest populære farver!

Håndcreme

Hånd creme

En håndcreme er altid en god ide! En lille luksus til en travl hverdag, der er med til at pleje hænder og negle. Du kan vælge mellem to forskellige dufte. Den ene med en skøn blomsterduft eller en anden med en sød duft af kirsebær.