Dette bør du undgå, når du bruger gellak fra Le Mini Macaron

Vi får ofte de samme spørgsmål, som vi vil forsøge at forklare og besvare i dette indlæg. Kan du ikke finde svar på netop dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.  

  1. Brug IKKE håndcreme før og/eller imens du påfører gel-lakken. Dette vil gøre, at lakken ikke kan klæbe ordentligt til neglen. Brug gerne håndcreme efter lakering.
  2. Undgå at polere neglene efter du har filet dem (før påføring af gel-lakken). Når du filer dem, dannes der en ru overflade, som gør det muligt for gel-lakken at klæbe bedre til neglen. En eventuel polering vil have den modsatte effekt, da den gør neglen glat igen (dette vil gøre gel-lakken ikke holder ret længe).
  3. Gel-lakken skal ikke påføres på-/eller for tæt på huden. Hvis du får gel-lak på huden, så benyt neglebåndsskubberen til at fjerne gel-lakken, inden du hærder gellakken under lampen. Hvis du hærder gel-lak på huden, kan det gøre at gel-lakkens holdbarhed forkortes (skaller lettere af).
  4. Det er ikke nødvendigt at påføre et tredje lag gel-lak. Dette kan risikere at gøre gel-lakken for tyk og derved gøre den mere udsat for skrammer/hakker. Hvis du ønsker at påføre mere end de normale 2 lag, så skal du huske at sørge for, alle lagene er tynde.
  5. Brug aldrig dine lakker udenfor. Selvom det om sommeren kan være lækkert at sidde på terrassen, så fungere lakken ikke godt i direkte sollys, da UV-strålerne fra solen vil få lakken til at begynde at hærde. Det kan gøre at lakken vil blive klumpet, både i flasken, samt når man kommer ned på neglene.
  6. Sæt aldrig dine gellak flasker i køleskabet eller i vindueskarmen. Vores lak er designet til at de skal opbevares ved stuetemperatur og konsistensen af lakken kan derfor tage skade af for høje og for lave temperaturer.